27 Ιουνίου 2011

Τα Avatar της Νέας Τάξης... και της Παγκοσμιοποίησης
σημείωση:Αξίζει να το διαβάσετε ολόκληρο

Ο όρος παγκοσμιοποίηση χρησιμοποιείται κατά κόρον από τα ΜΜΕ που την καλλιεργούν και ο απώτερος σκοπός της είναι να γίνουμε "πρόβατα" των έξωθεν κυβερνήσεων και να έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση, είτε μας αρέσει είτε όχι. Ούτως ή άλλως η ελευθερία μας είναι υπό υψηλή ηλεκτρονική επιτήρηση μέσω τηλεφώνων, υπολογιστών, καρτών, Echelon, κάμερας. Με αλλαγές που επιβάλλονται σταδιακά δεν επιτρέπουν στον άνθρωπο να τις συνειδητοποιεί και έτσι δεν κινητοποιείται ο μηχανισμός της αντίδρασης σε αυτές.
Avatar, σύμφωνα και με την ταινία που προβλήθηκε ( και είναι αυτή που ως τίτλος μου έδωσε το έναυσμα να γράψω για την παγκοσμιοποίηση), κατά την ινδουϊστική θρησκεία, είναι οι "ενσαρκώσεις" του "ανώτερου όντος" . Η ινδική παράδοση λοιπόν είναι γνωστό ότι προσφέρεται λόγω της δομής της να αποτελεί το βασικό πνευματικό υπόβαθρο της ιδεολογίας-θρησκείας της "Νέας Εποχής" που έχει απώτερο στόχο την στέρηση της προσωπικής ελευθερίας και την υπερεθνική κυριαρχία μιας κοινωνικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών.
Κατέχοντας τη μερίδα του λέοντος του παγκόσμιου πλούτου, διαφθείρουν συνειδήσεις μέσω των μέσων χειραγώγησης των μαζών (Μ.Μ.Ε, Οικονομία, Κινηματογράφος, Εκπαίδευση κλπ) και σταδιακά προετοιμάζουν τη μάζα να αποδεχτεί το νέο παγκόσμιο καθεστώς κυριαρχίας που έχουν έτοιμο, μια αόρατη φυλακή για τη σκέψη μας, με το πρόσχημα των ανθρώπινων δικαιωμάτων, του προσφυγικού προβλήματος, της περιβαλλοντικής καταστροφής, της τρομοκρατίας και της πολυπολιτισμικότητας. 
Οι βασικές εντολές της παγκοσμιοποίησης είναι η κατάργηση συνόρων και η χαλαρή συνοχή της έννοιας πατρίδα και οικογένεια, η επικράτηση της αθεΐας ή μάλλον του αγνωστικισμού ή ενός μοντέλου πολυθεϊστικής ινδουιστικού τύπου αθεΐας όπως προείπα, η κατάργηση παραδόσεων και εθίμων και η επιβολή ψεύτικων πρότυπων, γενικότερα η καθιέρωση ενός μοντέλου ελλιπούς παιδείας με έμφαση στην εξειδίκευση και την αποβλάκωση μέσω των Μέσων Μαζικής Παραπληροφόρησης, η επιβολή του διεφθαρμένου και ασταθούς συστήματος διαχείρισης της εξουσίας που δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες προτείνοντας την επίφαση Δημοκρατίας και την ψευδαίσθηση της χωρίς περιεχομένου ψήφου σε εκπροσώπους που δεν έχουν πραγματική εξουσία και αποτελούν εν γνώσει τους τη βιτρίνα της δημοκρατίας ώστε να μην προκληθεί αναστάτωση στα άβουλα πλήθη των πολιτών που υποτάσσονται και χαλιναγωγούνται μέσω των παραπάνω παραπλανητικών μεθοδεύσεων.

Την πραγματική εξουσία και υπεράνω κάθε νόμου την ασκεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Παγκόσμια Τράπεζα, το NATO κ.λπ.).
Προκειμένου λοιπόν να εκπληρωθεί ο σκοπός αυτός βασικό εργαλείο είναι η ποιότητα της εκπαίδευσης που δίνεται στις «κατώτερες τάξεις». Αυτή πρέπει να είναι επιφορτισμένη με το να χαλιναγωγεί κάθε μορφή αμφισβήτησης του συστήματος και να παθητικοποιεί ιδίως τις νέες γενιές. Η πέρα από κάθε λογική συντηρητικοποίηση της νεολαίας σήμερα αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Με τον έλεγχο του νομίσματος και την καθιέρωση πχ στην Ευρώπη του euro αλλά και της έννοιας του διεθνούς Δικαστηρίου, κατόρθωσαν να ελέγξουν ουσιαστικά την οικονομία όλων των χώρων και επομένως μικρή σημασία απομένει στο ιδιαίτερο νομικό και συνταγματικό πλαίσιο της κάθε χώρας.
Προσπαθούν να πείσουν το κοινό με σκοπό να το μετατρέψουν σε φθηνή εργατική δύναμη ότι κάποιοι «ειδικοί» χρειάζεται να αναλάβουν το νομισματικό σύστημα και να αποκαταστήσουν την τάξη. Προσπαθούν να έχουν απασχολημένο συνεχώς τον άνθρωπο, χωρίς να του αφήνουν χρόνο να σκεφθεί. Με τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων που στην ουσία χωρίς πληροφόρηση και μέσα σε ένα κυκεώνα ασήμαντων πληροφοριών, διατηρούν το κοινό συγχυσμένο, αποδιοργανωμένο, απογοητευμένο και του καλλιεργούν την ανάγκη της άμεσης επίλυσης μη υπαρκτών προβλημάτων από «επαγγελματίες» , που ξεφεύγουν από τη δική του συλλογιστική και κατανόηση, βαφτίζοντας ως Κρίση τη σύγχυση που οι ίδιοι δημιουργούν και επενδύοντας στην ουσιαστική ένδεια αντίληψης του παθητικού κοινού που έχουν δημιουργήσει , ενός κοινού που δεν σκέπτεται και δεν θέτει ερωτήματα για την κατάσταση του και τον τρόπο με τον οποίο είναι οργανωμένη και διευθύνεται η κοινωνία.
Η Υπερχρέωση των κρατών γίνεται υπό τις ευλογίες των παγκόσμιων αφεντικών ώστε οι κυβερνήσεις να υποχρεώνονται σε συνεχείς ιδιωτικοποιήσεις, να μειώνονται οι παροχές κοινωνικής πρόνοιας, να αυξάνετε η οικονομική πίεση των μισθωτών, η ανεργία και η προσωρινή απασχόληση ώστε να επέλθει η κοινωνική ισοπέδωση και η τελική πτώση των τειχών. Υπάρχουν άνθρωποι σήμερα στον κόσμο που κατέχουν πλούτο όσο ο προϋπολογισμός αρκετών χωρών μαζί. Τα Παγκόσμια Αφεντικά προέρχονται όλοι σχεδόν από τις ίδιες Λέσχες και έχουν τα ίδια συμφέροντα.
Ο μεγαλύτερος λοιπόν εχθρός της Νέα Τάξης και της Παγκοσμιοποίησης είναι η αφύπνιση της σκέψης, η κριτική προσέγγιση της πραγματικότητας, οι διεκδικήσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η πνευματικότητα και εν τέλη η εσωτερική επανάσταση, γιατί αυτή οδηγεί το άτομο στην ανατροπή του συστήματος που προσπαθούν με το ζόρι να μας επιβάλλουν.
Πηγή:anti-ntp