28 Οκτωβρίου 2011

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011
 ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΟΧΙ" ΣΤΗ ΓΛΥΚΟΜΗΛΙΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ - ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΟΡΤΗ

 Την εθνική μας επέτειο της 28ης Οκτωβρίου τίμησαν σήμερα οι μαθητές και οι επίσημοι στην Γλυκομηλιά Καλαμπάκας του Ν.Τρικάλων με σύμμαχο τον ευνοϊκό καιρό. Στην επετειακή εκδήλωση που ξεκίνησε με Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, έδωσαν το παρών  οι εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και οι κάτοικοι του χωριού καθώς ακολούθησε ο Πανηγυρικός της ημέρας από τον δάσκαλο του 1/θ Δ.Σχολείου κ.Αντώνη Παπαγεωργόπουλο, το Προσκλητήριο πεσόντων στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο και η κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές του δημοτικού στο μνημείο πεσόντων στην πλατεία του χωριού.
 Ακολούθησε  η παρέλαση των μαθητών στον κεντρικό δρόμο του χωριού και κατόπιν συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις με τη σχολική εορτή για την επέτειο του "ΟΧΙ" στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, όπου οι μαθητές απάγγειλαν ποιήματα και τραγούδησαν σχετικά τραγούδια με το έπος του '40.
 Η γιορτή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, οι παρεβρισκόμενοι καταχειροκρότησαν τους μαθητές και έτσι ολοκληρώθηκε ο εορτασμός με πανηγυρικό τρόπο.
Παπαγεωργόπουλος Αντώνης εκπ/κός Α/θμιας εκπ/σης